Kulttuurigaala taustagrafiikka

Museokortti on pääsylippusi innostavimpiin elämyksiin ympäri Suomen

Lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle! Museokortti avaa ovet yli 300 museon inspiroiviin näyttelyihin. Vieraile kiinnostavimmissa kohteissa ympäri Suomen ja nauti monipuolisista tapahtumista sekä vaihtuvista eduista

Koe näyttelyitä taiteesta tieteeseen ja urheilusta musiikkiin

Museokortilla vierailet suurimmissa ja merkittävimmissä museoissa sekä paikallisissa aarteissa. Satojen näyttelyiden valikoimasta löytyy jokaiselle omat suosikit. Koe taidetta, tiedettä, historiaa, luontokohteita, urheilua ja vaikkapa musiikkia.Katso kaikki näyttelyt tästä.

Nauti monipuolisista tapahtumista Museokortilla

Museokortti on paljon muutakin kuin pääsylippu näyttelyihin. Museokortin omistajille on tarjolla paljon tapahtumia. Osallistu opastuksille, konsertteihin, taiteilijatapaamisiin, elokuvanäytöksiin ja koko perheen työpajoihin.

Katso kaikki tapahtumat tästä.


Tutustu kuukausittain vaihtuviin Museokortti-etuihin

Museokortin omistajana saat monipuolisia etuja ja alennuksia esimerkiksi museokaupoista, tapahtumista, museokahviloista, elokuvanäytöksistä sekä matkailupalveluista. Julkaisemme uusia etuja joka kuukausi.

Katso kaikki edut tästä.

Nappaa Museokortti reissukaveriksi

Museokortin Matkavinkit-palvelusta saat ideoita elämyksellisiin kotimaanmatkoihin. Löydä kiinnostavimmat museot, paikalliset nähtävyydet, luontokohteet ja tunnelmalliset pysähdyspaikat. Museokortilla pääset kierrosten museoihin ja saat etuja esimerkiksi hotelleista ja ravintoloista.

Katso kaikki matkavinkit tästä.

Saat Museokortin (72 €) kaikkien kohteiden lipputiskeiltä, Museokortti-sovelluksesta tai Museot.fi -verkkokaupasta tästä. Museokortti on voimassa 12 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistä alkaen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rekisteriseloste